Zaza tvåmålsskytt för Valencia - på två minuter

La Liga

Simone Zaza har haft det riktigt tungt med målskyttet den senaste tiden.
Men under två lyckominuter sänkte Valencia-anfallaren Granada med två mål.

Det blev inte ett enda mål i West Ham för Simone Zaza under hösten. Anfallaren, som är utlånad från Juventus, gick i vintras till Valencia i La Liga. Där hade det blivit två mål på 13 matcher för Zaza. Och kanske lossnar det nu för italienaren.

Mot Granada stod Valencia-anfallaren för två mål på två minuter och blev hjälte för sitt lag. Först slog Martin Montoya ett riktigt vasst inlägg och Zaza sträckte fram huvudet förbi en försvarare och nickade snygg in 1-0 i den 19:e minuten. Bara två minuter senare var det dags igen. Zaza kastade sig fram på Santi Minas inlägg och stötte in 2-0 från nära håll.

Santi Mina satte själv 3-0 i inledningen på den andra halvleken. Matchen slutade 3-1 till Valencia.