Zidanes mannar tappade ledning mot Malaga

La Liga

Real Madrid har det fortsatt svårt på bortaplan. Mötet med Malaga slutade oavgjort.

Real Madrid kom närmast från en 2-0 seger borta mot Roma i Champions League. Nu skulle laget ta sig an Malaga som låg på en elfte plats i ligan. Zinedine Zidanes mannar hade haft det jobbigt på bortaplan, så det var upp till bevis för laget som låg på en tredje plats i La Liga.

I den 33:e minute tog bortalaget ledningen efter att Ronaldo nickat in Kroos frispark. Strax därefter drogs målskytten ner i Malagas straffområde - men Kameni räddade Ronaldos straff.

Och i den 66:e minuten satte Raul Albentosa 1-1 för Malaga. Det innebär att Real Madrid bara hållit nollan en gång på sina fem senaste matcher.

Matchen slutade också 1-1. Zinedine Zidane får fortsätta att klura på varför hans Real Madrid har det tufft på bortaplan.

Avståndet upp till serieledande Barcelona är nu nio poäng.