Assyriska på väg ur superettan - föll i första kvalmatchen

Assyriska FF har ena foten i division 1.
Under onsdagen förlorade man den första av två kvalmatcher mot Norrby, med 2-0.

I sista omgången av superettan lyckades Assyriska säkra en negativ kvalplats. Under onsdagen spelades den första av två kvalmatcher mot division 1-laget Norrby IF, i Borås, och då föll Södertälje-laget med 2-0 inför 1 341 åskådare.

Matchen var mållös länge, men i den 70:e minuten satte Norrby 1-0 genom Alen Krasnici. Enligt Borås Tidning vände han bort tre försvarare inne i straffområdet innan han tåade in bollen i nät. Tio minuter senare kom 2-0. Nicklas Savolainen blev siste man på bollen, han skarvade in en frispark i mål.

Assyriska tryckte därefter på för att få in en reducering, men något bortamål blev det aldrig och nu behöver AFF vända 2-0-underläget i hemmamatchen på söndag.

Publicerad 2016-11-09 kl 20:52