Hammarby föll mot Halmstad - 16 poäng till tvåan BP

Hammarby förlorade med 0-2 mot Halmstad.
Nu har Bajen bara en seger på de elva senaste matcherna - och hela åtta poäng upp till allsvensk kvalplats.

Hammarbys problem fortsätter. 0-2 mot Halmstad och nu blir det tufft att nå allsvenskan. Bajen har nämligen åtta poäng upp till just Halmstad på allsvensk kvalplats och sexton poäng upp till tvåan Brommapojkarna.

Hammarby kom till spel utan avstängda duon Sebastian Castro-Tello och Sebastian Bojassen. Dessutom saknades skadade Andreas Dahl, Daniel Theorin och Billy Berntsson.

Halmstad tog ledningen efter 67 minuter. Richard Magyar nickade in bollen i mål efter en hörna. I den sista minuten fastställde Gudjón Baldvinsson slutresultatet till 2-0.

Halmstad ligger alltså på allsvensk kvalplats, åtta poäng upp till tvåan BP och två poäng ner till fyran Ängelholm.

Publicerad 2012-07-29 kl 20:05