Öster upp i topp - James Keene matchvinnare

James Keene, 35, visar att han håller än.
Anfallsveteranen satte det avgörande 2-1-målet i Östers hemmaseger mot Falkenberg.

Öster fortsätter gå obesegrat i superettan. Efter seger mot Örgryte i premiären och oavgjort mot Landskrona blev det en ny trepoängare hemma mot Falkenberg under lördagen.

Efter en mållös första halvlek var det dock gästerna som tog ledningen tio minuter in i andra halvlek när Adam Bergmark Wiberg spelade fram anfallskollegan Edi Sylisufaj som placerade in 0-1.

Bara minuter senare kvitterade Öster till 1-1 när Marc Rochester Sörensen slog till med en riktig smällkaramell från distans. I den 73:e minuten fullbordade veteranen James Keene vändningen när han lurade ner Viktor Noring och kyligt rullade in 2-1 i öppet mål.

Resultatet stod sig matchen ut, vilket för Öster upp i serieledning med sju poäng på tre matcher. Falkenberg står kvar på tre poäng efter segern mot Brage senast.