Syrianska kvar i superettan efter ny seger

Vasalund var chanslöst mot Syrianska över två kvalmatcher. Superettan-laget vann med totalt 5-1 och stannar kvar i serien.

Syrianska hade med sig 2-0 från bortamötet med Vasalund. Det lilla hopp som gästerna hade inför matchen tog hemmalaget död på i första halvlek i Södertälje.

En halvtimme in i matchen tog Syrianska ledningen genom Mattias Mete. Minuterna före halvtidsvilan utökade också hemmalaget genom Yoann Arquin.

I den 73:e minuten satte Samuel Akintioye dit 3-0 för Syrianska. Vasalund reducerade till 3-1 tio minuter från slutet, men det hjälpte föga.

Hemmalaget vann med 3-1, totalt 5-1, och Syrianska spelar i superettan även 2017.

Publicerad 2016-11-16 kl 20:56