TV: Ängelholm stod för en stark vändning när Syrianska besegrades

Allt såg till en början ut att gå enligt planerna för Syrianska som ledde i halvtid.
Gästerna från Skåne skulle dock svara i den andra halvleken – och det rejält.

Strax före pausvilan slog Saman Ghoddos till och såg med sitt vackra frisparksmål till att   att Syrianska hade en 1-0-ledning med sig in i halvtidsvilan.

Sju minuter efter paus kvitterade dock Marcus Bergholtz för gästerna när han fick gott om tid med bollen i höjd med Syrianskas straffområdeslinje.

Ängeholms andra mål kom sedan till efter ett minst sagt slarvit försvarspel av Syrianska där bollen tillslut damp ner hos Piotr Johansson som gjorde sitt första mål för Ängelholm.

Med kvarten kvar att spela satte Fredrik Karsslon 3-1 vilket också blev slutresultatet.

Se Ängelholms mål och  Syrianska-försvararnas bjudning i spelaren ovan.

Publicerad 2015-07-25 kl 23:15

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.