TV: Åtvid tog årets första seger - lämnar jumboplatsen

Åtvidaberg tog en klar 3-0-seger borta mot nykomlingen Norrby. Segern var säsongens första för östgötarna, vilket gör att de lämnar jumboplatsen.

Nykomlingen Norrby hade inte mycket att sätta emot i dagens match mot Åtvidaberg.

Chansmässigt så var matchen jämn, men spelet på planen dominerades av bortalaget. Samtidigt som de även var mycket effektivare.

Fredrik Holster gav Åtvid ledningen med ett mycket vackert skott i den 24:e minuten. Mittfältaren avancerade i banan och placerade vackert i 1-0.

Knappa kvarten senare nickade Björn Westerblad in 2-0, efter ett perfekt vänsterinlägg från Jonathan Asp.

Bortalaget hade full kontroll på matchen även i den andra halvleken. Med fyra minuyter kvar av ordinarie tid fatställde sedan Emil Bellander slutresultatet till 3-0, framspelad av Linus Tornblad.

I och med segern lämnar Åtvid över jumboplatsen till Norrby. Nykomlingarna får fortsätta jaga sin första seger för säsongen.