TV: Blytungt för Mjällby när Frej stod för stark vändning

Förra säsongen spelade Mjällby i allsvenskan. Nu ligger de näst sist i superettan. På söndagen kom lagets tionde förlust för året, då nykomlingen IK Frej vände 0-1-underläge till seger med 3-1.

Benjamin Fadi gav hemmalaget ledningen på tilläggstid i första halvlek, då han satte sitt första mål i Mjällbytröjan.

Som en blixt från klar himmel kvitterade Frej genom Joakim Runnemo efter dryga timmens spel, och det fick Mjällbyspelarna att börja hänga med huvudena.

Tio minuter efter 1-1-målet gjorde gästernas Sasa Plavsic 2-1 och med knappa fem minuter kvar att spela avgjorde Victor Söderström.

I och med förlusten ligger Mjällby kvar på nedflyttningsplats i tabellen, med tre poäng upp till kvalstrecket.

Publicerad 2015-06-07 kl 21:25