TV: Bottendramat - Frej avgjorde på sista sparken efter superräddning i 89:e

Superräddning av Marko Atanackovic i den 89:e minuten och avgörande mål av Joseph Ceesay på matchens sista spark i den 94:e minuten.
Det var dramatiskt när Frej under lördagen vann jumbomötet med Åtvidaberg.

Under lördagen tog sig IK Frej upp från jumboplatsen i superettan till en av kvalplatserna i serien. Det efter att ha besegrat nästjumbon, som numera är jumbo, Åtvidaberg med 1-0 hemma på Vikingavallen.

Men segern satt långt inne. Båda lagen skapade farligheter och allt avgjordes sent. I den 79:e minuten drog Frejs anfallare Nsima Peter på sig sitt andra gula kort och visades ut, men trots det drog alltså hemmalaget det längsta strået.

I den 89:e minuten uppstod flipperspel i Frejs straffområde och till slut hamnade bollen hos en Åtvid-spelare bara metern ifrån mållinjen, men då sträckte Frejs keeper Marko Atanackovic ut rejält och räddade liggandes. I den 94:e minuten tryckte sedan yttermittfältaren Joseph Ceesay, inlånad från Djurgården, in ett inlägg till 1-0 för Frej - på matchens sista spark.

Stort jubel utbröt på Vikingavallen när domaren blåste för full tid.

Se några av höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.