TV: Camara Jönsson med fyra mål när Trelleborg krossade Öis och tog årets första seger

Trelleborg krossade Örgryte totalt och tog årets första seger i superettan.
Salif Camara Jönsson gjorde fyra mål i andra halvlek i 6-0-segern.

Trelleborg stod på noll segrar i superettan 2017 inför hemmamötet med Örgryte. Då ändrade man på det - och det med besked. Det blev hela 6-0 efter att det rann iväg för TFF i slutskedet.

Trelleborg tog ledningen i den elfte minuten när Albin Nilssons skott turligt styrde på en försvarare och ställde målvakten Stojan Lukic helt. I den 34:e minuten utökade hemmalaget från straffpunkten genom Kristian Haynes. Danny Ervik fick en frilägesutvisning när han drog på sig straffen vilket gjorde resten av matchen jobbig för Öis.

I den andra halvleken var det Salif Camara Jönsson-show. Anfallaren nickade in 3-0 i den 61:a minuten. Under matchens sista tio minuter fyllde Camara Jönsson på med ytterligare tre mål. Först sköt anfallaren ett lågt skott vid främre stolpen. 5-0 och 6-0 kom sedan via nickmål.

Fyra mål för Camara Jönsson och totalt 6-0 för Trelleborg som kunde inkassera sin första seger.