TV: Chippen målskytt direkt - men noll poäng för Mjällby

Christian Wilhelmsson är tillbaka i svensk fotboll. Som målskytt dessutom. Bara några minuter efter att ha bytts in i Mjällby kvitterade landslagslegendaren till 1-1 hemma mot Sirius.

Den 35-årige mittfältaren har ju gått med på att spela gratis hösten ut för att försöka rädda Mjällbys kontrakt i superettan. Och han gör avtryck direkt. Wilhelmsson hade just hoppat in mot Sirius, vid ställningen 0-1, när hemmalaget fick straff. Med bestämda steg klev ”Chippen” fram till straffpunkten och satte behärskat 1-1 för blekingarnas del.

Wilhelmssons mål gav dock inte ut att några poäng för Mjällby. Med fem minuter kvar av ordinarie tid satte nämligen Stefan Silva 2-1 för Sirius.

Förlusten gör att Mjällby är kvar på jumboplatsen i superettan. Laget har bara tagit 15 poäng på 20 matcher.

Se "Chippens" straffmål i spelaren ovan.

Publicerad 2015-08-16 kl 17:51