TV: Dalkurd krossade Norrby - tar in på BP

Dalkurd avslutade superettans vårsäsongen med att krossa Norrby.
3-0 efter 14 minuter blev till slut 4-1 och nu är laget sex poäng efter serieledande BP.

Det blev inget dåligt avslut för Dalkurd på årets vårsäsong.

Med fyra mål mot ett körde de över Norrby som inte hade mycket att säga till om i dagens match.

Målskyttet inleddes redan i den fjärde minuten av Ahmed Awad som snyggt la in bollen bakom Mergim Krasniqi i Norrby-målet och efter det rann det på.

När klockan tickade upp på 14 minuter stod det redan hela 3-0 till Dalkurd. Men då stannade hemmalaget av lite och Norrby lyckades knappt tio minuter efter få in en reducering till 3-1.

Det var också bortalagets enda mål den här kvällen.

Dalkurd som drog ner en aning på tempot i den andra halvleken satte också ett fjärde mål och fastställde slutresultatet 4-1. Chanser till ytterligare mål fanns men koncentrationen var inte riktigt på topp efter den överlägsna starten.

Dalkurd ligger fortsatt tvåa i tabellen, sex poäng bakom Brommapojkarna som ångat på under vårsäsongen men som i dag förlorade mot Trelleborg. För Norrbys del får laget avsluta våren som tredje sist i tabellen, just nu tre poäng ifrån säker mark.