TV: Degerfors hämtade upp 2-0-underläge mot Frej

Degerfors låg under med 2-0 hemma mot IK Frej. Då vaknade laget i den andra halvleken och kom tillbaka till 2-2.

IK Frej inledde starkt på Stora Valla och satte 1-0 mot hemmalaget Degerfors efter tio minuters spel. Joakim Runnemo nickskarvade snyggt in 1-0 efter en hörna.

I den 33:e minuten kom också 2-0. Oke Akpoveta mötte ett inlägg med pannan vid den bortre stolpen och nickade in bollen.

I den andra halvleken skulle Degerfors vakna. Startskottet kom efter en hörna i den 68:e minuten där en rörig situation gav laget ett reduceringsmål. Ett mål som noterades som ett självmål.

Kvitteringen skulle också komma. Tio minuter från slutet hittade Ludvig Fritzson rätt från ett snävt läge till vänster om målvakten. Matchen slutade 2-2, men en het situation i slutet kunde ha avgjort matchen. I den 89:e minuten drogs hemmalagets Alexander Andersson ned i straffområdet, och Degerfors-tränaren Patrik Werner protesterade högljutt mot den uteblivna straffen. Så till den grad att han visades upp på läktaren.