TV: Degerfors vände mot Bois - Gravius avgjorde i 90:e minuten

Segern satt långt inne för Degerfors hemma mot nykomlingen Landskrona.
Efter underläge i paus vände man 0-1 till 2-1 i den andra halvleken.
Segerskytt blev Christos Gravius i den 90:e minuten.

Se höjdpunkter i spelaren ovan.

Tung förlust i hemmapremiären mot Halmstad. Under lördagen fick hemmapubliken på Stora Valla i Degerfors jubla över säsongens första hemmaseger.

Det började dock inte bra. Landskrona Bois tog ledningen efter knappa halvtimmen när Viktor Svensson skarvade in en hörna till 1-0.

I den andra halvleken kom värmlänningarna tillbaka och efter en halvtimme friställde Christos Gravius, Sargon Abraham, med en fin djupledsboll och hemmalaget kvitterade.

Efter mycket om och men kom till slut också segermålet. I den 90:e minuten fick tidigare nämnde Gravius bollen utanför straffområdet. Mittfältaren fick på en riktigt pangträff och via en Bois-försvarare gick den i nät.

En viktig seger för Degerfors för att inte hamna allt för långt bakom topplagen redan i inledningen på säsongen.