TV: Drömmål i premiären - återigen matchhjälte i derbyt

Jönköpings Södra slog till med en derbyvinst mot Värnamo. En fin lobb från Fredrik Olsson och ett vackert avgörande av Ronny Sabo ledde fram till 2-1.
– Jag gör mitt jobb, sa matchhjälten efteråt till Jnytt.se

Jönköpings Södra fortsätter att plocka trepoängare i superettan. Och det är mycket tack vare Ronny Sabo. I premiären avgjorde han bortamötet med Frej — och under måndagskvällen avgjorde 27-åringen hemmamötet med Värnamo när han skickade 2—1-målet i den 77:e minuten.

– Jag gör mitt jobb. Nej, men det är kul. Det är riktigt roligt att komma in och avgöra igen, sa matchhjälten efteråt till Jnytt.se

Dessförinnan hade Fredrik Olsson gett hemmalaget ledningen i den 14:e minuten och Pär Cederqvist, som tidigare spelat i Jönköpings Södra, kvitterade 13 minuter senare.

Efter tre raka segrar toppar Jönköpings Södra den haltande superettan med maximala nio poäng, följt Östersund — som fick 1-1 borta mot Gais — som har sju.

Publicerad 2015-04-21 kl 08:45