TV: Efter succéstarten - Brages tredje raka utan seger

Brage inledde säsongen starkt i superettan.
Men trenden har vänt - i dag tredje raka matchen utan seger.
Brage kryssade i ett mållöst möte med Norrby i superettan.

IK Brage inledde den här säsongen på imponerande vis med tio poäng efter fyra matcher i superettan. Sedan fick laget problem med förlust mot Varberg, likaså mot Degerfors och söndagseftermiddagens kryss mot Norrby var därmed lagets tredje raka match utan seger.

Brage hade däremot gott om målchanser i första halvlek för ett ledningsmål. Christian Kouakou var ständigt ett orosmoment för Norrbys försvarslinje och kom redan tidigt i första halvlek fri framför mål, men sköt tätt utanför. Lite senare spelade Kouakou fram Anton Lundin till ett bra läge, men den gången räddade Mergim Krasniqi i Norrby-målet.

Norrby tog först över i slutet av första halvlek, då Richard Yarsuvat hade en farlig nick mot mål, medan Dardan Rexhepi brände ett jätteläge från nära håll. Trots det ville det sig inte.

Men chanserna slutade - trots det - inte att hagla åt något håll. Kristian Andersen sköt i stolpen och Abdelrahman Saidi var nästintill lika nära, men till slut fick spelarna förstå att det helt enkelt inte var menat med något målfirande den här kvällen. Matchen slutade 0-0.