TV: Frej föll - trots det underbara lobbmålet

Brommapojkarna har haft en tung säsong i superettan. Men på torsdagen tog laget sin femte seger via 2-1 hemma mot nykomlingen Frej - och tog därmed klivet från nedflyttningsplats, förbi Utsiktens BK i tabellen, och upp på kvalplats.

Nikola Grubjesic svarade för 1-0-målet innan en viss Joakim Runnemo - i BP 2005—2010 och den som 2007 gjorde klubbens första mål i allsvenskan någonsin - kvitterade för Frej med 20 minuter kvar. Men ett självmål bara tre minuter senare säkrade Brommapojkarnas tre poäng. Just Frej ligger närmast före BP i tabellen på den andra kvalplatsen, med två poäng fler.
Nyblivna nästjumbon Utsikten har dock en match mindre spelad, och ställs mot trean Sirius hemma på lördagen.

Publicerad 2015-08-27 kl 22:05