TV: Galen match - här dundrar nyförvärvet upp 4-4 i krysset i 94:e

Två straffar, ett rött kort, kvittering i krysset i den 94:e minuten och totalt 4-4.
Syrianska-Norrby i superettan under lördagen hade det mesta.

För två dagar sedan presenterades Khalid Abdo som ny Syrianska-spelare. Under lördagen debuterade han - och blev direkt poängräddare hemma mot Norrby. Han blev det också på ett speciellt sätt.

Abdo dundrade nämligen upp ett volleyskott i krysset i den 94:e minuten, till 4-4. Det blev matchens sista mål, efter att Norrby tagit ledningen med 4-3 i den 83:e minuten. Dessförinnan, efter 80 minuters spel, hade Syrianskas back Patrick Dyrestam visats ut.

Både Norrbys 2-2-mål och Syrianskas 3-2-mål kom till på straff.

Matchen slutade 4-4 och Syrianska har nu två poäng ner till negativ kvalplats i superettan. Norrby ligger sexa och har sex poäng upp till positiv kvalplats.