TV: Gefles kris fortsätter - nionde raka utan seger

Gefles kris i superettan fortsätter.
Hemma på Gavlevallen blev det en 4-2-förlust mot Öster och laget har inte vunnit på nio matcher.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Gefle har det riktigt tung i superettan just nu. Johan Mjällbys lag gjorde under lördagen sin nionde raka match utan att vinna - varav sex förluster.

Öster vann med 4-2 i en målrik match på Gavlevallen.

I den tionde minuten nickade Dragan Kapcevic in 1-0 till gästerna. Den tidigare Gefle-anfallaren lämnades helt ensam och kunde ostört sätta pannan på bollen. Simon Helg ökade på med huvudet fram till 2-0.

Jesper Florén reducerade tio minuter före paus efter en fin frispark i stolpen av Erik Törnros. Men bara minuter senare satte Matias Pavic Öster i tvåmålsöverläge igen.

Efter en turlig styrning kunde Anton Kralj reducera i den 58:e minuten, men det dröjde bara två minuter innan Öster återigen ledde med två mål när David Johannesson satte 4-2.

Öster vann matchen med 4-2 och tog andra raka segern. För Gefle är det desto tyngre och laget är nästjumbo i superettan.