TV: Inhopparen frälste Frej mot Gais - rycker från botten

Inhopparen Nsima Peter stod för två mål i Frejs 3-1-segern mot GAIS. Detta tar laget till säker mark i superettan-tabellen.

I spelaren visas höjdpunkterna från Frej-GAIS.

Gais inledde rappt och starkt och tryckte på från första minuten, bokstavligt talat. Med knappt 40 sekund på klockan hade Edin Hamidovic knorrat in ledningsmålet, genom en läcker bredsida i bortre krysset.

Frej växte sig dock in i matchen och fick revansch i den andra halvleken. Ett inlägg från högerkanten i matchen 49:e minut nickades ner av Martin Falkeborn, till Mattias Bouvin. Yttermittfältaren kunde på ett tillslag stöta in 1-1, men Frej var inte klara där.

I den 66:e matchminuten byttes anfallaren Nsima Peter in mot Andreas Bellander. Innan matchen var slut hade anfallaren hunnit svara för både 2-1 och 3-1 till hemmalaget. Först i den 82:a minuten, då han styrde in passning från Jakob Glasberg i straffområdet. Sedan i den 95:e, då han ryckte sig till ett friläge och avslutade i första krysset.

Segern innebär att Frej klättrar från trettondeplats och kvalstrecket nedåt, till en tolfteplats och säker mark.