TV: Isa Demir stor matchhjälte när Assyriska slog Gais

Isa Demir blev stor matchhjälte för Assyriska när han i den 92:a minuten avgjorde mötet med Gais.

Assyriska, som tyngts av oron över att ännu inte ha beviljats elitlicens för kommande säsong på grund av ekonomiska problem, hade en bra dag på flera sätt.

Först meddelade klubben att man lyckats samla in 1,5 miljoner kronor, vilket ger hopp om att Licensnämnden i oktober ska godkänna det periodiserade bokslutet och att klubben på så sätt slipper en tvångsdegradering. Sedan blev ytterbacken Isa Demir matchvinnare för Södertäljelaget då han gjorde matchens enda mål i den 92:a minuten hemma på Södertälje Fotbollsarena mot Gais.

I och med segern placerar sig Assyriska på en fjärdeplats i tabellen och har fem poäng upp till en allsvensk kvalplats.

Förutom Mjällbys skrällseger mot Östersund spelade Ljungskile och Syrianska 0-0 i superettan under söndagen.

Publicerad 2015-08-30 kl 21:50