TV: Ljungskile föll tungt i premiären

Ljungskile var sånär på att knipa en plats till allsvenskan förra säsongen. Men i dagens premiär i superettan blev det förlust.

Värnamo behärskade underlaget bäst i superettanpremiären hemma mot förra årets trea Ljungskile och vann tisdagens match med 2-1 efter att två omdiskuterade straffar resulterat i mål.

Efter en mållös första halvlek gjorde Issam Jebali 1-0 till Värnamo i den 58:e minuten. En kvart senare fick Ljungskile en straff som det dröjde innan domaren Dragan Banjac blåste för. Jakob Olsson satte den till 1-1, men sista straffordet blev Värnamos. Efter ännu en domarkonferens fick hemmalaget straff i 85:e minuten och Dzenis Kozica satte den till 2-1.

Se alla höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.

Publicerad 2015-04-07 kl 21:44