TV: Mållöst toppmöte mellan AFC och Dalkurd

AFC United och Dalkurd fick med sig en poäng vardera i toppmötet på Skytteholm.

Det var gästande Dalkurd som rivstartade. Knappt var matchen i gång innan man fick ett kanonläge på en frispark. Josh Wicks i AFC:s mål kunde dock styra undan bollen till hörna.

Därefter var det dock ont om heta chanser och första halvlek slutade också mållöst.
- Det är en jämn match mellan två bra fotbollslag, sa AFC:s kapten Filip Rogic i halvtid.

Den andra halvleken såg ut som den första. Få heta lägen åt båda håll där Dalkurd var närmast, bland annat på en nick i slutminuterna av matchen.

Matchen slutade dock som den började, 0-0. En viktig poäng vardera för de båda lagen i toppstriden av superettan.

AFC United: Wicks, Figueroa, da Silva, Jarl, Meade, Matic, Gaete, Rogic, Ali, Turay, Omeje.

Dalkurd: Petterson, Ekblad, Nyholm, Löfkvist, Bala, Randelovic, Lawan, Awad, Jagne, Aydin, Akpoveta.