TV: Mjällby föll hemma mot Degerfors

Mjällby åkte under tisdagskvällen på sin första förlust i årets superetta samtidigt som gästande Degerfors tog sin första trepoängare.

Det var bortalaget som öppnade målskyttet genom Peter Samuelsson som i den 16:e minuten tryckte in 1-0 efter pass från Marcus Astvald.

Anders Linderoths Mjällby kvitterade sedan genom Simon Nilsson som var sist på bollen och slog in 1-1 i den 22:a matchminuten.

Bara fyra minuter senare tog Degerfors återigen ledningen genom Andreas Holmberg och gästerna tog därmed sin första trepoängare i superettan.

För Mjällby som åkte ur allsvenskan i fjol var tisdagens förlust på Strandvallen det första nederlaget i årets superetta.

Jönköpings Södra toppar superettan med nio poäng, följt av Östersund och Assyriska på sju poäng.

Publicerad 2015-04-21 kl 21:51