TV: Öis hakar på i toppen - vann med uddamålet mot Brommapojkarna

Örgryte är fortsatt med i toppstriden i superettan.
Men laget varilla ute mot bottenlaget Brommapojkarna.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Örgryte kämpar febrilt för att försöka fixa avancemang till allsvenskan nästa år. Under lördagen var chanserna nära att försämras i mötet med Brommapojkarna, men man lyckades hålla undan och vinna.

Hemmalaget på Gamla Ullevi fick en mardrömsstart. I den sjunde minuten blev Oskar Fallenius i Brommapojkarna fri och han placerade enkelt in 1-0 bakom Fredrik Andersson. Örgryte utjämnade dock dryga fem minuter senare då David Engström knoppade in en hörna. 1-1 stod sig till halvtid.

Efter paus tog Öis ledningen. I den 59:e minuten fick Gustav Ludwigson en boll i djupled. Han vände uppåt i banan och borrade in 2-1 för sitt lag. Det såg länge ut att bli matchens sista mål, men slutet av matchen var händelserik.

I den 89:e minuten stötte Daniel Paulson in 3-1 för Örgryte, men sista ordet var inte sagt. På tilläggstid rakade Liliu in 3-2. Närmare än så kom inte Brommapojkarna och Örgryte hakar på i toppen av superettan. Göteborgslaget är i nuläget femma och har fyra poäng upp till Varberg på kvalplats. Varberg har dock en match mindre spelad. Brommapojkarna placerar sig alltjämt på negativ kvalplats.