TV: Örgryte upp i tabelltopp - slog Halmstad på Gamla Ullevi

Örgryte har inlett superettan-säsongen starkt.
I dagens möte med Halmstad tog man sin tredje seger på fyra matcher i säsongsupptakten.

Se höjdpunkter i spelaren ovan.

Båda Örgrytes mål i segern kom i den första halvleken. Först prickade Simon Nilsson in ett volleyskott bakom Malkolm Nilsson i gästernas mål, och sedan ökade Gustav Ludwigson på till 2-0 i den 41:a minuten.

2-0 stod sig matchen ut och gör att Örgryte nu toppar superettan-tabellen men med en match mer spelad än flera av toppkonkurrenterna. Öis har på sina fyra första seriematcher tre segrar och ett kryss.

HBK å sin sida åkte på sin andra raka förlust efter att ha vunnit premiären och står på tre poäng på tre matcher.