TV: ÖSK ny serieledare efter sent mål - hjälten stängs av

Ahmed Yasin blev Örebros poängräddare i superettanmötet med Assyriska på torsdagen. Hans två mål gav tre poäng och serieledning i jakten på platserna till fotbollsallsvenskan.

Ahmed Yasin

Matchen på Behrn Arena såg länge ut att gå mot oavgjort. Men i den sista ordinarie spelminuten fanns Ahmed Yasin på rätt plats för andra gången. På målvaktsretur från Robin Malmkvist tryckte han in 2-1.
-Jag ville bara få den på mål. Jag tror att det blev tunnel på målvakten, sade Yasin till TV4 Sport efter sitt sjätte mål för året.

I glädjen över målet drog han på sig ett gult kort och är avstängd i nästa match, liksom mittfältaren Nordin Gerzic.
-Jag hade ingen aning om att man kunde få gult kort för att man hejar fram sina fans. Det ska inte hända igen.

Assyriska kontrade farligt hela matchen, men Yasin gav Örebro ledningen i 67:e minuten. Bara tre minuter senare sköt Ikechukwu Obiefule in kvitteringen.

Örebro-Assyriska 2-1 (0-0)
1-0 Ahmed Yasin (67), 1-1 Paul Ikechukwu Obiefule (70), 2-1 Ahmed Yasin (90).
Publik: 4 402.

Publicerad 2013-09-12 kl 21:56