TV: Säker Ängelholms-frispark sänkte Hammarby

Hammarby hade hämtat in 0-2-underläge till 2-2. Då stänkte Ängeholm in en frispark och tog hem alla poängen.

ker Ängelholms-frispark sänkte Hammarby

Det såg ut att gå mot komfortabel Ängeholmsseger redan i halvtiod då hemmalaget hade en 2-0 ledning med sig in i omklädningsrummet. Men Hammarby reducerade ett par minuter in i andra halvlek genom Nahir Besara och ytterligare några minuter efter det kvitterade Andreas Haddad.

Hammarby var tillbaka i matchen igen men det höll bara i sig i åtta minuter. I 58:e minuten fick Ängeholm frispark och Junes Barny tog hand om den på bästa sätt och hittade in med bollen bakom Hopf i Hammarbys mål.

Ängelholm-Hammarby 3-2 (2-0)

1-0 Muamet Asanovski (40), 2-0 Robert Warshaw (45), 2-1 Nahir Besara (47), 2-2 Andreas Haddad (50), 3-2 Junes Barny (58).

Publik: 1 355.

Publicerad 2013-10-26 kl 23:07