TV: Se Hammarbys drömmål som sänkte Umeå

Hammarby var illa ute mot Umeå.
Då bjöd Sebastian Castro-Tello på ett riktigt snyggt mål och såg till att Bajen tog sin andra raka seger.

Hammarby slog Umeå på bortaplan med 2—1 och har därmed inlett superettan-säsongen med två segrar. Sebastian Castro-Tello avgjorde med ett drömmål där han dribblade sig igenom Umeå-försvaret.

7 045 åskådare hade bänkat sig för att se nykomlingen Umeå möta Hammarby på hemmaplan. De fick se en match med två ansikten. I första halvlek pressade Umeå på och tog ledningen när notoriske målgöraren Danny Persson nickade in ett inlägg. Umeå hade precis innan haft en boll i stolpen.

I den andra halvleken kom Hammarby ut som ett helt annat lag och kvitterade till 1—1 genom nyförvärvet Adis Husidic. Efter 70 minuters spel avgjorde Sebastian Castro-Tello matchen.

Han fick bollen vid straffområdeslinjen, skottfintade innan han tvåfotsdribblade sig förbi två försvarare och placerade in bollen i mål.

- Det kom bara automatiskt, de där skottfinterna, säger Castro-Tello till TV4.

Hammarby har därmed inlett säsongen med två segrar.

- Hela laget gör en jättebra insats. Skönt att ta med sig tre poäng härifrån, det är det nog inte många lag som kommer göra, säger matchhjälten.

Två raka segrar har även Jönköpings S som slog Ljungskile med 4—1 och därmed leder serien på bättre målskillnad.

Brage besegrade Landskrona med 2—1 efter att Dragan Kapcevic gjort båda Brages mål.