TV: Snökaos när Brage tog tre poäng i hemmapremiären

Brage är nykomlingar i superettan och har fått en kanonstart på årets säsong.
Under måndagskvällen tog laget återigen poäng när Gefle besegrades med 4-2 i snökaoset hemma på Domnarvsvallen.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan

I återkomsten till superettan fick Brage med sig en poäng efter 0-0 borta mot AFC Eskilstuna. Då var Borlänge-klubben nära att få med sig alla poäng hem, men stolpen räddade AFC. Under måndagskvällen tog dock Brage sin första seger, mot Gefle hemma på Domnarvsvallen.

Nyförvärvet från AFC Eskilstuna, Simon Alexandersson, gav Brage ledningen efter 20 minuter. Bara två minuter senare var hemmalaget framme igen och Anton Lundin kunde utöka lagets ledning till 2-0. Med tio minuter kvar av matchen såg Mihali Mayambela, som är utlånad från Djurgården, ut att punktera matchen med sitt 3-0-mål.

Men fler mål blev det. Gefle skapade nerv i matchen genom att reducera dubbla gånger genom Adam Bergmark Wiberg, men på övertid kunde Brage punktera matchen. Återigen var det Simon Alexandersson som nätade för Brage när han satte slutresultatet 4-2 på straff.

Publicerad 2018-04-09 kl 22:02