TV: Stopptidsmål sänkte serieledande Falkenberg mot Frej - nu kan HIF ta över serieledningen

Falkenberg hämtade sig tillbaka från ett tvåmålsunderläge i dagens möte med ett formstarkt Frej.
Men efter ett bakåtmål på stopptid föll halläningarna - och kan nu tappa serieledningen.

IK Frej kom till dagens möte med Falkenberg med två raka segrar, och fick en bra start i dagens möte på Vikingavallen när Joakim Runnemo satte 1-0 i den nionde minuten.

I minut 31 ökade sedan Hjalmar Ekdal på till 2-0 för hemmalaget, ett resultat som stod sig till pausvilan.

I den andra halvlekens upptakt reducerade Linus Andersson till 1-2, och med knappa tio minuter kvar kvitterade Erik Pärsson till 2-2, ett resultat som såg ut att stå sig matchen ut.

Men på stopptid avgjorde Andreas Bellander när han prickade in 3-2 till Frej, vilket också blev slutresultatet.

Segern var Frejs tredje raka i superettan. Man ligger kvar på tionde plats i tabellen men ökar avståndet ner till bottenstriden.

Falkenberg toppar fortsatt tabellen, men tar Helsingborg poäng på tisdag mot Örgryte på Gamla Ullevi tar skåningarna över serieledningen.