TV: Trelleborg vände och sänkte serieledaren - skyttekung tvåmålsskytt

Det var varit en succévår för BP – men i dag plockades de ner på jorden av Trelleborg.
Hemmalaget lyckades vinna med 3-1 trots straffmiss.

GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG

Brommapojkarna har ångat på i toppen av superettan, men i dag fick de se sig besegrat av ett hårt kämpande Trelleborg.

Trelleborg pressade BP hårt redan från start och trots att det var just serieledarna som tog ledningen var det en jämn match från början till slut.

Det var i den 19:e minuten som Erik Figueroa bröt nolläget på hörna.

Men turen vände över över till Trelleborgs fördel. Hemmalaget svarade snabbt genom Anton Tideman som dunkade in 1-1 genom ett långskott. Efter det hade de också ett gyllene läge att ta ledningen när de blev tilldelad en straff. Samtidigt blev målskytten Erik Figueroa utvisad.

Men Kristian Haynes fick inte alls till skottet utan målvakten kunde enkelt rädda.

I stället kom ledningsmålet 20 minuter in i den andra halvleken när Salif Camara Jönsson lyckas lägga bollen mellan benen på Budimir Janosevic i BP-målet. Det var också samma spelare som i slutminuterna av matchen satte 3-1. Nu står han på tolv gjorda mål den här säsongen och leder superettans skytteliga.

För BP innebär resultatet att Dalkurd, som vann deras match, plockar in tre poäng i toppstriden och nu är sex poäng bakom. Trelleborg har nu fyra poäng upp till en tredjeplats.

Se höjdpunkterna i klippet ovanför.

-
-
Publicerad 2017-06-26 kl 21:29

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.