TV: Värnamo tog årets första seger - efter dubbla hörnmål

Värnamo tog sin första seger i superettan den här säsongen. Det var två fina Johan Svahn-hörnor som låg bakom 2-0-vinsten mot Varberg.

Värnamo var fortfarande mållösa i årets superetta inför mötet med Varberg. Men lagets starka fasta situationer skulle ge Värnamo anledning att fira. I den 14:e minuten hittade Johan Svahn in till David Engström med sin hörnspark och Engström kunde nicka in årets första mål för klubben.

Bortalaget hade heta chanserna i matchen och 2-0 skulle komma i den andra halvleken - återigen på hörna. Svahns hörna studsade igenom ett passivt Varberg-försvar och Freddy Winst kunde peta in bollen i den 70:e minuten.

2-0 gav årets första seger för Värnamo.