Landskrona utslaget ur cupen – föll mot Skånerivalen

Svenska cupen (herr)

I söndags föll Landskrona i Skånederbyt mot Helsingborg.
I kväll kom nästa smäll när laget slogs ut ur svenska cupen efter förlust mot Rosengård med 2-0.

Till vardags spelar Rosengård i division 2. Där ligger man på sjätte plats efter 17 spelade omgångar. I kväll ställdes man mot superettanlaget Landskrona, som kom in i mötet med Rosengård med två raka förluster i superettan och bortamatchen mot Rosengård blev inte heller någon ljus historia för Bois.

Efter tre minuters spel tog hemmalaget ledningen och 20 minuter senare kunde man sätta dit 2-0, vilket också blev slutresultatet.

Segern för Rosengård innebär att laget är klart för spel i svenska cupens gruppspel i vår. Landskrona får ta nya tag i seriespelet när man reser till Borlänge för möte med Brage under söndagen.