TV: Ghoddos hjälte för ÖFK - avgjorde med matchens sista spark

Östersund såg ut att få nöja sig med 1-1 hemma mot Varberg i Svenska cupen. Då klev Saman Ghoddos fram och avgjorde med matchens sista spark.
- Det var verkligen skönt när bollen gick in, säger tvåmålsskytten till ÖFK:s hemsida.

Östersund fick en tuff match hemma mot Varberg i Svenska cupens första omgång. Jämtlandslaget tog visserligen ledningen i den 19:e minuten när Hosam Aiesh spelade in bollen till Saman Ghoddos som kunde stöta in 1-0.

Brwa Nouri fick chansen att utöka ledningen från straffpunkten drygt fem minuter senare. Men mittfältaren slog en riktigt tam straff som räddades av Varberg-målvakten Joakim Wulff.

Och gästerna skulle komma tillbaka i matchen. Efter en stark inledning på den andra halvleken kom utdelningen i den 68:e minuten när Joel Palmquist satte dit kvitteringen.

Superettan-klubben såg sedan ut att vara på väg mot en stark bortapoäng. Men i matchens absolut sista sekunder slog Saman Ghoddos till på volley på ett inlägg och frälste Östersund. Direkt efter avsparken efter målet blåste domaren av matchen.

- Det var verkligen skönt när bollen gick in, säger tvåmålsskytten Saman Ghoddos till ÖFK:s hemsida.

Publicerad 2017-02-18 kl 17:25