TV: Häcken vann stort - Farnerud bakom allt

Svenska cupens mästare 2016 inledde årets turnering strålande med en 4-0-seger mot Norrtälje. Alexander Farnerud låg bakom Häckens vinst med tre assist.

Häcken blev mästare i Svenska cupen 2016 efter finalseger mot Malmö FF. Under lördagen inledde Hisingen-laget resan mot en ny cuptriumf med bortamöte med Division 2-klubben BKV Norrtälje.

Och Häcken skulle ta en stor seger. Alexander Farnerud glänste i 4-0-segern med tre framspelningar. Först slog han frisparken som Jasmin Sudic kunde peta in returen på till 1-0 i den 19:e minuten.

I inledningen på den andra halvleken slog Farnerud hörnan som Alhassan "Crespo" Kamara nickade in till 2-0. Anfallaren stod sedan även för 3-0 i den 57:e minuten, fint framspelad av Nasiru Mohammed den gången.

4-0 kom i den 63:e minuten efter en soloräd från Alexander Farnerud som avslutades med ett inlägg som Joel Andersson nickade in.

Häcken vann matchen med 4-0. I gruppen finns även Örebro och Åtvidaberg, som spelade 1-1 under lördagen.

Se höjdpunkterna från Norrtälje-Häcken i spelaren ovan.

Publicerad 2017-02-18 kl 16:35