TV: Jätteskrällen - Landskrona slog ut Malmö ur cupen

Svenska Cupen

Landskrona Bois stod för omgångens skräll i Svenska cupen.
Division ett-laget skickade ut självaste Malmö FF efter 3-1 på hemmaplan.

Den andra omgången av Svenska cupen bjöd på Skånederby mellan Landskrona Bois och Malmö FF.

Division ett-laget Landskrona stod för en chockstart när de först tog ledningen med 1-0 genom Alexander Tkacz efter fem minuters spel.

Nio minuter senare satte hemmalaget 2-0 genom Jonathan Levi som iskallt lyfte in bollen i mål.

- Jag blev förvånad själv, säger Levi till C More i halvtid.

MFF-backen Anton Tinnerholm var rejält irriterad.

- En av de värsta matcherna jag varit med om. Vi måste få upp bolltempot, vinna närkamper och hitta tillbaka till grunderna. Riktigt jävla dåligt, säger Tinnerholm.

Om det blev bättre för MFF i den andra halvleken?

Nja.

Landskrona ökade på ledningen till 3-0 efter 58 minuter genom Erik Persson mot ett MFF som hade spelare som Markus Rosenberg och allsvenskans skyttekung Vidar Kjartansson på planen.

Malmö putsade till siffrorna genom Jo Inge Berget som reducerade till l-3 efter en fast situation.

Men skrällen blev ändå ett faktum. Landskrona Bois är vidare i Svenska cupen.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.

Publicerad 2016-08-25 kl 20:50