Svenska mål i England, Grekland, Japan, Spanien och Frankrike.
Här är veckans Svenskkollen.

- HERRAR -

AZERBAJDZJAN
Samuel Armenteros, Qarabag - 18/6
Hoppade in i den 90:e minuten när hans Qarabag besegrade Ricardinhos Qabala med 2-1. Laget leder ligan med sju poäng. Armenteros har gjort sex mål på 18 matcher. Senaste starten var för en månad sedan.

Ricardinho, Qabala FK – 9/0
Hoppade in in i den 90:e minuten när det blev 1-2 mot Qarabag. Qabala ligger femma. Fyra starter och fem inhopp har det blivit efter 26 omgångar.

BELGIEN

Erdin Demir, Waasland-Beveren – 30/0
Spelledigt.

CYPERN

Markus Holgersson, Anorthosis Famagusta – 23/3
Återigen på bänken hela matchen när laget förlorade med 1-4 mot Apollon.

DANMARK

Karl-Johan Johnsson, Randers FC – 22/0
Vaktade målet när det blev 1-3 mot sjuan Viborg. Randers har fyra raka förluster och är nia i ligan.

Joel Allansson, Randers FC – 4/0
Hoppade in efter 58 minuter när det stod 1-2 mot Viborg, matchen slutade 1-3. Det var Allansssons första match på fyra månader. Har bara gjort en match från start och tre inhopp. Har haft problem med skador.

Mikael Ishak, Randers FC – 18/4
Började på bänken och hoppade in efter 38 minuter. 1-3 blev det till Viborg. Fyra mål på 18 matcher har det blivit för Ishak och senaste fullträffen i ligan kom den 6 november. Randers är nia.

Viktor Lundberg, Randers FC – 19/7
Startade och spelade i 70 minuter. Lämnade planen när det stod 1-2. Har gjort sju ligamål på 19 matcher och senaste fullträffen kom den 30 augusti.

Johan Dahlin, FC Midtjylland – 4/0
Skadad.

Petter Andersson, FC Midtjylland – 4/0
Skadad.

Kristoffer Olsson, FC Midtjylland – 16/1
Var sjuk och missade matchen mot Söderjyske som slutade 2-3. Midtjylland är femma.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn – 22/1
Spelade hela matchen när det blev 0-2 mot åttan Nordsjälland. Har spelat samtliga minuter i ligan som FCK leder med sex poäng.

Per Nilsson, FC Köpenhamn – 4/0
Utanför truppen. Är skadad.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn – 12/0
Spelade hela matchen mot Nordsjälland som blev 0-2. Tio starter och två inhopp i lagets 22 ligamatcher.

Erik Johansson, FC Köpenhamn – 5/0
Spelade 90 minuter mot Nordsjälland. 0-2 blev det. Laget leder ligan med sex poäng.

Robin Olsen, FC Köpenhamn– 5/0
Släppte in två mål när det blev 0-2 mot Nordsjälland.

Rasmus Jönsson, Ålborg BK – 22/4

Startade och spelade i 79 minuter. Lämnade planen när hans Ålborg ledde med 1-0 men matchen mot tian Århus slutade 2-2. 14 starter och åtta inhopp har Jönsson gjort. Fyra mål.

Johan Elmander, Bröndby IF – 20/5
Startade och spelade i 67 minuter när det blev 0-0 mot Esbjerg som är näst sist. Det var Elmanders andra raka start för säsongen. Bröndby ligger fyra.

Johan Larsson, Bröndby IF – 22/2
Spelade hela matchen som högerback mot Esbjerg. Bröndby är fyra med tre poäng upp till tvåan Sönderjyske.

Magnus Eriksson, Bröndby IF – 20/1
Startade och spelade i 74 minuter mot Esbjerg. 17 starter och tre inhopp har det blivit i Bröndby.

David Moberg Karlsson, FC Nordsjälland – 13/1
Skadad. Nio starter och fyra inhopp har det blivit. Ett mål.

Simon Kroon, Sönderjyske - 4/0
Startade och spelade i 67 minuter. Lämnade planen när det stod 2-2. Matchen slutade 3-2 mot Midtjylland och Söderjyske tog tre viktiga poäng. Är tvåa i ligan.

Robin Söder, Esbjerg fB – 11/4
Skadad.

Niklas Backman, Århus – 4/1
Spelade 90 minuter när det blev 2-2 mot trean Ålborg. Århus är tia.

ENGLAND
Sebastian Larsson, Sunderland – 12/0

Utanför truppen mot Newcastle. Larsson har gjort en match sedan den 28 november. Sunderland är på nedflyttningsplats.

Ola Toivonen, Sunderland - 12/0
Fast på bänken mot Newcastle. Senaste starten i ligan var den 19 december och efter det har det blivit två inhopp på sammanlagt 15 minuter.

Jonas Olsson, West Bromwich – 23/1
Startade och spelade i 60 minuter när det blev 0-1 mot Norwich som är fyra från slutet. WBA ligger elva.

Martin Olsson, Norwich - 17/0
Olsson fick starta för andra matchen i rad och spelade hela 1-0-matchen mot WBA. Det var första segern på de tolv senaste matcherna för Norwich. Laget är fyra från slutet.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea - 0/0
Har ännu inte, efter 29 omgångar, fått spela i ligan. Swansea ligger på 15:e plats.

Joel Ekstrand, Watford FC – 0/0
Har inte spelat 90 minuter sedan den 17 mars förra året på grund av en knäskada. På väg tillbaka.

Alexander Kacaniklic, Fulham FC – 23/3
Utanför truppen. Fulham ligger pyrt till är bara en poäng över nedflyttningsstrecket. Kacaniklic har efter 38 omgångar gjort tio starter och tretton inhopp.

Marcus Olsson, Derby – 8/1
Målskytt och hjälte. Spelade hela matchen när det blev 1-0 mot Nottingham. Laget ligger femma. Olsson har gjort åtta starter i sitt nya lag.

Niklas Hult, SC Nice – 12/1
Började på bänken och hoppade in med nio minuter kvar när det blev 3-0 mot Ajaccio som är trea från slutet. Det var första inhoppet på fem veckor. Åtta starter och fyra inhopp har det blivit i League 1. Nice är trea i ligan.

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux – 5/0
Utanför truppen. Har inte spelat i League 1 på fem och en halv månad.

Zlatan Ibrahimovic, PSG – 26/27
Spelade hela matchen när det blev 0-2 mot Monaco. PSG har redan vunnit ligan.

GREKLAND
Jimmy Durmaz, Olympiakos – 22/6
Tillbaka efter skada, började på bänken och hoppade in efter 64 minuter när det blev 2-1 mot åttan Tripolis. Olympiakos har vunnit ligan. Durmaz har startat i 20 av 27 ligamatcher och gjort sex mål.

Marcus Berg, Panathinaikos – 22/10
Tvåmålsskytt när Panathinaikos besegrade Iraklis som är fyra från slutet med 4-0. Startade och spelade i 75 minuter. Berg har gjort tio ligamål. 19 starter och tre inhopp. Laget är trea.

Jakob Johansson, AEK Athen – 25/3
Tung 0-1-förlust mot åttan Panaitolikos. Målet kom i den 94 minuten. Johansson startade men gick ut efter 63 minuter. Aten är tvåa i ligan, fem poäng före trean Panathinaikos. Johansson har startat i 24 av 27 ligamatcher.

Sonny Karlsson, Kalloni – 7/0
Utanför truppen. Kalloni är sist.

Alexander Fioretos, Kalloni – 0/0
Utanför truppen.

HOLLAND
Sam Larsson, Heerenveen – 28/4
Spelade hela matchen när det blev 0-1 mot sexan Heracles. Heerenveen är på 13:e plats i ligan. Sam Larsson har startat i samtliga 28 matcher. Fyra mål har det blivit, senaste fullträffen kom för två månader sedan.

Simon Thern, Heerenveen – 14/3
Fotskadad och har opererats vilket gör att han missar resten av säsongen.

Arber Zeneli, Heerenveen - 11/2
Spelade hela 0-1-matchen mot Heracles. Efter den fina starten med två mål har det nu gått sju veckor sedan senaste fullträffen. Har gjort elva starter.

Simon Tibbling, FC Groningen 25/0
0-3 mot sjuan Vitesse betyder sex raka förluster för Groningen. Tibbling spelade hela matchen. Groningen är tolva.

Rasmus Lindgren, FC Groningen - 15/0
Spelade hela matchen i 0-3-förlusten mot Vitesse. Lindgren är given i Groningens startelva.

Dino Islamovic, FC Groningen – 0/0

Simon Gustafson, Feyenoord - 13/3
Första matchen på de nio senaste omgångarna. Gustafson startade men blev utbytt i halvtid i 3-1-segern mot De Graafschap som är näst sist. Feyenoord är trea.

Pär Hansson, Feyenoord – 0/0
Har ännu inte fått någon speltid. På bänken i helgen.

Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen – 0/0
Utanför truppen. Har inte fått speltid i NEC som är nia i ligan.

Sam Lundholm, NEC Nijmegen - 9/0
Inte med i truppen i helgen. Lundholm har gjort nio inhopp.

Muamer Tankovic, AZ – 12/2
Fast på bänken i 2-2-matchen mot Twente. Senaste starten för Tankovic var den 17:e oktober. AZ är fyra.

Mattias Johansson, AZ – 22/1
Skadad och har missat fyra matcher. AZ är fyra i ligan.

Kristoffer Peterson, Roda – 10/1
Fast på bänken i 1-0-segern mot jumbon Cambuur. Roda är på 14:e plats med sex poäng ner under strecket. Sex starter och fyra inhopp har det blivit för Peterson i Roda.

Valmir Berisha, Cambuur - 5/0
Utanför truppen. En start och fyra inhopp har det blivit för Berisha i Cambuur som är sist.

ISRAEL
Joakim Askling, Beitar Jerusalem - 4/0

Fast på bänken i 0-2-förlusten mot Bnei Sakhnini.

Rade Prica, Maccabi Petah Tikva - 6/1
Fast på bänken i helgen..

ITALIEN
Robin Quaison, Palermo – 24/1
Startade och spelade i 80 minuter när det blev 0-0 mot elvan Empoli. Palermo ligger pyrt till och är på lika många poäng som Carpi som är under nedflyttningsstrecket. Tolv starter och tolv inhopp har det blivit för svensken.

Oscar Hiljemark, Palermo - 30/4
Spelade hela matchen mot Empoli. Hiljemark har gjort 28 starter och två inhopp.

Alexander Farnerud, Torino – 1/0
Satt på bänken hela matchen. Ett inhopp har det blivit den här säsongen efter att ha varit borta länge med en knäskada.

Pontus Jansson, Torino – 3/0
Satt på bänken hela matchen. Torino är på 14:e plats i ligan. Två starter och ett inhopp har det blivit i år. Har inte fått spela på sju veckor.

Filip Helander, Hellas Verona - 20/2
Tung 1-2-förlust i bottenmötet med Carpi. Helander spelade hela matchen. Hellas Verona ligger sist i ligan med nio poäng upp till Palermo som är precis över strecket..

Emil Krafth, Bologna - 1/0
Utanför truppen. En match har det blivit hittills. Har haft problem med skador. Är tillbaka i träning.

JAPAN

Robin Simovic, Nagoya Grampus – 4/3
Målskytt vilket betyder tre mål på fyra matcher i Japan. Startade och spelade i 80 minuter när det blev 2-1. Grampus är fyra i ligan.

Ludwig Öhman, Nagoya Grampus – 4/0
Spelade hela matchen när det blev 2-1 mot Vegalta.

Bahrudin Atajic, Zalgiris Vilnius - 4/4
Inget mål i helgen när hans lag vann med 1-0. Har gjort fyra mål på fyra matcher.

MALTA
Alexander Nilsson, Tarxien Rainbows – 7/3
Fast på bänken när det blev 3-2 mot St. Andrews. Tarxien är sexa.

NORGE
Mikael Dorsin, Rosenborg BK – 0/0

Rasmus Lindkvist, Vålerenga IF – 2/0
Spelade hela matchen när det blev 0-1 mot Sogndal.

Robert Lundström, Vålerenga IF - 2/0
Spelade första halvlek mot Sogndal.

Jesper Arvidsson, Vålerenga IF – 1/0

Carl Björk, Ålesunds FK – 0/0

David Myrestam, FK Haugesund – 2/0
Spelade hela matchen i 3-0-segern mot Ålesund.

Jonas Lindberg, Sarpsborg – 2/0
Spelade hela matchen när det blev 0-0 mot Viking.

Mattias Moström, Molde FK – 2/0
Spelade hela matchen  det blev 2-1 mot Stabaek.

Andreas Linde, Molde FK – 0/0
På bänken mot Stabaek.

Isak Ssewankambo, Molde - 2/0
Hoppade in efter 58 minuter mot Stabaek.

Jens Jacobsson, Tromsö – 0/0
På bänken i 0-0-matchen mot Start.

Agon Mehmeti, Staebek – 1/0
Spelade hela matchen när det blev 1-2 mot Molde.

Jakob Orlov, Brann – 1/1
Inte med i truppen.

PORTUGAL
Victor Nilsson Lindelöf, Benfica - 8/1
Spelade hela matchen när det blev 1-0 mot Boavista. Benfica leder ligan, två poäng före Sporting.

RYSSLAND
Andreas Granqvist, Krasnodar – 20/1
Spelade hela matchen när det blev 1-2 mot trean Lokomotiv Moskva. Krasnodar är sjua. Granqvist har startat i 20 av 21 ligamatcher.

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva – 19/2
Spelade hela matchen när det blev 2-0 mot Kuban Krasnodar. CSKA tog tillbaka serieledningen. Är given på Moskvas mittfält. 18 starter och ett inhopp har det blivit efter 19 omgångar.

Carlos Strandberg, CSKA Moskva - 0/0

Emil Bergström, Rubin Kazan – 3/0
Spelade hela matchen när det blev 1-1 mot Mordovia Saransk som är näst sist. Rubin Kazan är nia i ligan.

Sebastian Holmén, Dynamo Moskva – 2/0
Spelade hela 1-0-segern mot Ufa som är trea från slutet. Dynamo Moskva är elva.

SCHWEIZ
Kim Källström, Grasshoppers - 24/1
Spelade hela matchen när det blev 0-1 mot Lugano som är näst sist. Är trea i ligan, 18 poäng efter Basel. Källström har startat i 24 av 25 omgångar.

Behrang Safari, FC Basel – 14/0
Hoppade in i den 93:e minuten när det blev 1-0 mot Sion. Leder ligan, 18 poäng före Young Boys.

Alexander Fransson, FC Basel - 5/1
90 nya minuter när Basel besegrade Sion med 1-0.

Alexander Gerndt, Young Boys – 19/7
Spelade hela matchen i 3-2-segern mot ST. Gallen. Inget mål den här gången. Young Boys är tvåa. Gerndt har startat i 15 matcher.

SKOTTLAND
Mikael Lustig, Celtic – 23/2
Spelade hela matchen när det blev 1-0 mot Kilmarnock. Laget leder den skotska ligan, fyra poäng före Aberdeen.

SPANIEN
John Guidetti, Celta Vigo - 27/7
Startade och satte 1-0-målet mot Valencia när det blev 2-0.  Spelade i 83 minuter. Vigo är sexa. Åtta starter och 19 inhopp har det blivit för Guidetti i ligan.

TURKIET
Andreas Isaksson, Kasimpasa – 13/0
Spelade för tredje matchen i rad. Bjöd på en tavla när Bursaspor fastställde slutresultatet till 4-0.  Kasimpasa ligger åtta i den turkiska ligan.

Samuel Holmén, Konyaspor – 22/4
Inte med i truppen. Laget är trea. Holmén har startat i 21 matcher och gjort ett inhopp.

Johannes Hopf, Genclerbirligi - 23/0
Vaktade målet 1-3 mot sexan Osmalispor. Genclerbirligi är elva. Hopf har stått i 23 matcher.

Panos Dimitriadis, Genclerbirligi - 10/1
Fast på bänken. Senaste starten var den 20 december och senaste inhoppet den 28 december.

Abbe Khalili, Mersin - 18/1
Spelade hela matchen när det blev 0-0 mot Gaziantepspor. Mersin är näst sist.

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor – 5/0
Inte med i truppen. Akhisar är sjua i ligan. Celik har gjort två starter, den senaste den 18 oktober, och senaste inhoppet var den 23 januari.

Erkan Zengin,Trabzonspor – 22/3
Startade och spelade i 80 minuter 1-0 mot Sivasspor. Trabzonspor är tia.

Ferhad Ayaz, Gaziantepspor – 2/0

Daniel Larsson, Gaziantepspor - 23/4
Spelade i hela 0-0-matchen mot Mersin. Gaziantepspor är tolva i ligan och Larsson har gjort 23 starter och fyra mål.

TYSKLAND
Branimir Hrgota, Borussia Mönchengladbach – 9/0
Inte med i truppen. Efter 26 omgångar har det blivit nio inhopp på sammanlagt 72 minuter.

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach – 24/3
Skadad och blir borta i ytterligare några veckor.

Albin Ekdal, Hamburg - 11/0
Spelade hela matchen när det blev 1-3 mot Hoffenheim. Hamburg är tolva i ligan.

Nabil Bahoui, Hamburg - 2/0
Hoppade in efter 76 minuter i 1-3-förlusten mot Hoffenheim.

Alexander Milosevic, Hannover – 6/0
Spelade hela matchen när det blev tunga 0-1 mot Frankfurt som är näst sist. Hannover är sist i ligan med tio poäng över strecket.

Pierre Bengtsson, Mainz – 15/0
Fast på bänken i 1-1-matchen mot Werder Bremen. Mainz är sjua i Bundesliga.

Jiloan Hamad, Hoffenheim – 7/1
Utanför truppen. Hoffenheim är trea från slutet. Hamad har fyra starter och tre inhopp.

Emil Forsberg, RB Leipzig – 25/6
Spelade hela matchen när det blev 1-3 mot trean Nurnberg. Leipzig leder ligan, tre poäng före Nurnberg

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig - 25/0
Startade och spelade i 79 minuter i 1-3-förlusten mot Union Berlin. Baffos lag är nia.

USA
Axel Sjöberg, Colorado – 3/0
Spelade hela matchen när det blev 1-1 mot DC United.

Mohammed Saeid, Columbus – 1/0
Fast på bänken i 0-0-matchen mot Chicago.

Erik Friberg, Seattle – 1/0
Inte med i truppen när det blev 1-2 mot Vancouver.

ÖSTERRIKE
Philip Hellquist, Wolfsberger – 19/1
Startade och spelade i 81 minuter när det blev 0-0 mot trean Austria Wien. Wolfsberger är åtta. Hellquist har nio starter och tio inhopp.