Av spelarna som startade när Sverige besegrade Danmark i playoffmötet på Parken var det bara Zlatan Ibrahimovic, Kim Källström och Emil Forsberg som startade i sina klubblag i helgen. Av spelarna som satt på bänken i Parken startade Jimmy Durmaz, Filip Helander, Alexander Milosevic och Oscar Hiljemark i sina klubblag.

Ola Toivonen, Martin Olsson, Kristoffer Nordfeldt, John Guidetti, Mikael Lustig och Erkan Zengin var bänkade i sina klubblag.

Av övriga från landslagstruppen har inte ligaspelet dragit igång och då gäller det: Andreas Granqvist, Oscar Lewicki, Erik Johansson, Robin Olsen, Emir Kujovic och Gustav Svensson.

- HERRAR -

AZERBAIJAN
Samuel Armenteros, Qarabag - 14/5
Första målet sedan den 17 oktober. Armenteros spelade hela matchen och fastställde i den 92:a minuten slutresultatet till 3-0 mot Lankaran som är näst sist. Qarabag leder ligan med sex poäng.

Ricardinho, Qabala FK – 5/0
Fast på bänken i 1-0-segern mot Inter Baki. Qabala är fyra i ligan.

BAHRAIN

Admir Catovic, Muharraq Club – 0/0
Uppehåll.

BELGIEN

Erdin Demir, Waasland-Beveren – 25/0
Spelade hela matchen som vänsterback när det blev 2-2 mot OH Leuven som är trea från slutet. Beveren är fyra från slutet och har bara tre poäng ner till laget som är sist.

CYPERN

Markus Holgersson, Anorthosis Famagusta – 20/3
Inte med i truppen när det blev 5-1 mot Paphos. Anorthosis är trea i ligan, två poäng efter Apoel.

Per Nilsson, FC Köpenhamn – 4/0
Uppehåll. FCK leder serien. Har haft skadeproblem men när han väl kom tillbaka har inte lyckats spela till sig en ordinarie plats. Fyra starter har det blivit, senaste den 22 november, i lagets 17 matcher.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn – 9/0

Uppehåll. FCK leder serien. Har inte varit helt given i FC Köpenhamn. Sju starter och två inhopp i lagets 17 ligamatcher.

Erik Johansson, FC Köpenhamn – 0/0
Uppehåll. Har precis skrivit på för FCK efter ett halvår i Gent. Sju starter och två inhopp i ligan blev det i Belgien.

Robin Olsen, FC Köpenhamn– 0/0
Lånats ut till FC Köpenhamn fram till sommaren.

Sebastian Larsson, Sunderland – 12/0

Skadad. Skulle ha varit borta i fem veckor men nu har det snart gått elva. Fem matcher från start och sex inhopp har det blivit. Sunderland är näst sist i ligan.

Ola Toivonen, Sunderland - 11/0
Fast på bänken när det blev 2-2 mot Liverpool. Senaste starten i ligan var den 19 december.

Jonas Olsson, West Bromwich – 16/1
Spelade hela matchen när det blev 0-1-förlust mot Newcastle. WBA är på 14:e plats och har sex poäng ner till Norwich som är under strecket.

Martin Olsson, Norwich - 13/0
Fast på bänken när det blev en tung 0-2-förlust mot jumbon Aston Villa. Norwich är trea från slutet vilket betyder nedflyttningsplats.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea - 0/0
Fast på bänken och har ännu inte fått spela i ligan.

Joel Ekstrand, Watford FC – 0/0
Åkte på ett bakslag och skadade sig igen i en reservlagsmatch. Oklart hur länge han blir borta. Har precis gjort comeback efter den tunga knäskadan som höll honom borta i flera månader.

Alexander Kacaniklic, Fulham FC – 19/3
Började på bänken och hoppade in direkt i den andra halvleken när det blev 1-1 mot Derby. Fulham är sexa från slutet med fyra poäng ner under strecket.

Marcus Olsson, Derby – 1/0
Olycklig debut. Gjorde självmål i mötet med Fulham som slutade 1-1. Spelade hela matchen. Derby ligger femma.

Daniel Örlund, HJK – 20/0

HJK slutade trea i ligan och Örlund har meddelat att han lämnar HJK.

FRANKRIKE
Niklas Hult, SC Nice – 9/1
Fast på bänken när Nice förlorade med 0-1 mot Monaco. Nice är trea i ligan, sex poäng upp till tvåan Monaco.

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux – 5/0
Utanför truppen. Är skadad. Har precis börjat träna med laget igen. Har inte fått spela i ligan sedan den 4 oktober.

Zlatan Ibrahimovic, PSG – 20/19
Spelade hela matchen och gjorde ett mål och en assist i 2-1-segern mot Marseille vilket betyder att Zlatan gjort 20 ligamål på 19 matcher. Paris leder med 24 poäng före Monaco.

GREKLAND
Jimmy Durmaz, Olympiakos – 20/6
Startade och spelade i 73 minuter när PAOK besegrades med 1-0. Laget leder den grekiska ligan med 19 poäng.

Marcus Berg, Panathinaikos – 16/4
Skadad och spelade inte.

Jakob Johansson, AEK Athen – 21/3

Spelade hela matchen i 0-1-förlusten mot Atromitos. Aten är tvåa i ligan, 19 poäng efter Olympiakos. Johansson har startat i 20 av 21 ligamatcher.

Sonny Karlsson, Kalloni – 4/0
Började på bänken och hoppade in efter 74 minuter när det blev 0-2 mot Veria. Kalloni är sist i ligan.

HOLLAND
Sam Larsson, Heerenveen – 21/4
Spelade hela matchen när det blev 1-3 mot Twente. Heerenveen är elva i ligan.

Simon Thern, Heerenveen – 14/3
Fotskadad och ska opereras vilket gör att han missar resten av säsongen.

Arber Zeneli, Heerenveen - 5/2

Startade och spelade i 80 minuter när det blev 1-3 mot Twente.

Simon Tibbling, FC Groningen 21/0
Spelade hela matchen på mittfältet när det blev 2-0 mot Cambuur. Tibbling spelade fram till det andra målet. Har startat i samtliga 21 ligamatcher. Groningen är sjua.

Rasmus Lindgren, FC Groningen - 8/0
Spelade hela matchen i 2-0-segern mot Cambuur. Groningen är sjua i ligan.

Dino Islamovic, FC Groningen – 0/0

Simon Gustafson, Feyenoord - 12/3
Sjuk och missade mötet med Ajax. Feyenoord är fyra i ligan.

Pär Hansson, Feyenoord – 0/0
På bänken mot Ajax.

Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen – 0/0
Fast på bänken mot De Graafschap.

Sam Lundholm, NEC Nijmegen - 7/0

Muamer Tankovic, AZ – 10/2
Utanför truppen mot Vitesse. Senaste starten för Tankovic var den 17:e oktober.

Mattias Johansson, AZ – 17/1
Utanför truppen mot Vitesse.

Kristoffer Peterson, Roda – 4/1
Hoppade in i den 69:e minuten och gjorde 2-2-målet mot Den Haag, vilket blev slutresultatet. Roda är på 13:e plats.

Valmir Berisha, Cambuur - 5/0
Hoppade in i den 76:e minuten när det blev 0-2 mot Groningen. En start och fyra inhopp har det blivit för Berisha i Cambuur som är näst sist.

ISRAEL
Joakim Askling, Beitar Jerusalem - 4/0
Bänkad hela matchen när laget vann med 2-0. Beitar Jerusalem är trea i ligan.

Rade Prica, Maccabi Petah Tikva - 3/0
Startade och blev utbytt efter 74 minuter när det blev 0-4 mot Maccabi Haifa. Kanske satt firandet i efter att Pricas lag blev Toto-cupmästare i Israel. Det var andra året i rad som Prica vann den cupen. I ligan är laget sjua.

ITALIEN
Robin Quaison, Palermo – 17/1
Började på bänken och hoppade in efter 73 minuter när det blev 2-2 mot Sassuolo. Palermo är på 15:e plats.

Oscar Hiljemark, Palermo - 22/4
Startade och blev utbytt efter 91 minuter när det blev 2-2 mot Sassuolo.

Alexander Farnerud, Torino – 1/0
Hoppade in efter 57 minuter när det blev 1-2 mot Chievo. Det var Farneruds första match på nio månader efter knäskadan.

Pontus Jansson, Torino – 3/0

Fast på bänken när det blev 1-2 mot Chievo. Torino är på 12:e plats i ligan.

Filip Helander, Hellas Verona - 13/2
Spelade hela matchen och nickade in 1-1-målet mot Inter. Matchen slutade 3-3. Hellas Verona är sist i ligan och har nio poäng upp över strecket. Helander har startat i elva matcher.

Emil Krafth, Bologna - 1/0
Utanför truppen. En match har det blivit hittills.

Bahrudin Atajic, Zalgiris Vilnius - 0/0
Har precis skrivit på och gjort två framträdanden i träningsmatcher.

MALAYSIA
Labinot Harbuzi, Malacca United – 0/0
Har precis skrivit på. Ligan börjar den 12 februari.

MALTA
Alexander Nilsson, Tarxien Rainbows – 2/0
Hoppade in i den 71:a minuten när det blev 4-0 mot Nilssons förra lag Quormi. Tarxien är sexa i ligan.

Victor Nilsson Lindelöf, Benfica - 2/0
Spelade hela matchen när Benfica besegrade Belenenses med 5-0. Benfica leder ligan.

RYSSLAND
Andreas Granqvist, Krasnodar – 18/1
Uppehåll. Krasnodar är femma i ligan. Är given som mittback och spelar hela tiden. Har startat i samtliga 18 ligamatcher.

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva – 16/2
Uppehåll. CSKA leder ligan med tre poäng. Är given på Moskvas mittfält. 15 starter och ett inhopp har det blivit efter 18 omgångar.

Carlos Strandberg, CSKA Moskva - 0/0
Uppehåll. Gjorde två matcher i Ural. Är tillbaka i Moskva.

SCHWEIZ
Kim Källström, Grasshoppers - 18/1

Spelade hela matchen när det blev 1-1 mot Young Boys. Är tvåa i ligan, tolv poäng efter Basel.

Behrang Safari, FC Basel – 10/0
Startade och spelade i 81 minuter när det blev 3-0 mot Luzern. Basel leder ligan, tolv poäng före Grasshoppers.

Alexander Fransson, FC Basel - 0/0
Fast på bänken.

Alexander Gerndt, Young Boys – 13/5
Startade och spelade i 65 minuter när det blev 1-1 mot Grasshoppers. Laget trea i ligan.

SKOTTLAND
Mikael Lustig, Celtic – 15/1
Fast på bänken i hela cupsegern mot East Kilbride. Celtic leder den skotska ligan.

SPANIEN
John Guidetti, Celta Vigo - 20/3
Hoppade in efter 62 minuter när det blev 1-1 mot Sevilla. Två starter och 18 inhopp har det blivit i ligan. Laget är sjua.

TURKIET
Andreas Isaksson, Kasimpasa – 10/0
Utanför truppen när det blev 0-1 mot Genclerbirligi. Senaste matchen för Isaksson var den 30 oktober. Har stått i tio av lagets 20 ligamatcher. Kasimpasa ligger sjua i den turkiska ligan.

Samuel Holmen, Konyaspor – 16/3
Spelade hela matchen på mittfältet när det blev 0-0 mot Galatasaray. Konyaspor är sexa i ligan.

Johannes Hopf, Genclerbirligi - 16/0
Höll nollan för andra matchen i rad när Genclerbirligi besegrade Kasimpasa med 1-0. Laget är på 15:e plats i ligan.

Panos Dimitriadis, Genclerbirligi - 10/1

Abbe Khalili, Mersin - 13/0
Skadad och har missat de senaste omgångarna. Senaste matchen var den 6 december. Laget är näst sist.

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor – 5/0
Fast på bänken när det blev 2-1 mot Trabzonspor. Akhisar är femma i ligan.

Erkan Zengin,Trabzonspor – 17/2
Fast på bänken när det blev 1-2 mot Akhisar. Trabzonspor är tolva.

Ferhad Ayaz, Gaziantepspor – 2/0

Daniel Larsson, Gaziantepspor - 17/3
Spelade hela matchen när det blev 0-4 mot Besiktas. Gaziantepspor är åtta i ligan.

TYSKLAND
Branimir Hrgota, Borussia Mönchengladbach – 6/0
Hoppade in efter 86 minuter när det blev 5-1 mot Werder Bremen. Efter 20 omgångar har det blivit sex inhopp på sammanlagt 54 minuter.

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach – 18/3
Spelade hela matchen i 5-1-segern mot Werder Bremen. Har spelat samtliga minuter i lagets 20 ligamatcher. Tre mål har det blivit i laget som är sexa i ligan.

Albin Ekdal, Hamburg - 8/0
Inte tillbaka efter skadan. Senaste matchen var den 23 oktober. Hamburg är elva i ligan. Ekdal är tillbaka i träning.

Nabil Bahoui, Hamburg - 0/0
Fast på bänken när det blev 1-1 mot Köln. Hamburg är på 13:e plats.

Alexander Milosevic, Hannover – 1/0
Spelade hela matchen när det blev 0-1 mot Mainz. Hannover är sist i ligan

Pierre Bengtsson, Mainz – 15/0
Utanför truppen för tredje matchen i rad. Har startat i 14 matcher och gjort ett inhopp. Mainz har spelat 20 matcher och är sjua i Bundesliga.

Jiloan Hamad, Hoffenheim – 3/1
Startade och spelade i 54 minuter när det blev 0-2 mot Darmstadt. Hoffenheim är näst sist.

Emil Forsberg, RB Leipzig – 18/6
Spelade hela matchen och gjorde 1-0-målet när det blev 2-0 mot Braunschweig. RB Leipzig leder ligan.

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig - 18/0
Spelade hela matchen när det blev 0-2 mot Leipzig. Laget är sexa i ligan.

USA
Axel Sjöberg, Colorado – 14/0
Slutade sist i sin division.

Mohammed Saeid, Columbus – 27/0
Förlorade finalen mot Portland. Saeid kom in i slutet med lyckas inte fixa en kvittering

Erik Friberg, Seattle – 16/1
Seattle åkte ut i kvartsfinal mot Dallas.

ÖSTERRIKE
Philip Hellquist, Wolfsberger – 11/0
Hoppade in efter 66 minuter när det blev 0-3 mot Rapid Wien. Wolfsberger är sist.

- DAMER-

ENGLAND
Hedvig Lindahl, Chelsea – 14/0

Vann ligan men åkte ur Champions League i åttondelsfinal.