Från Filip Helander som spelat in sig i Veronas startelva till John Guidetti som fortfarande väntar på startdebuten i La Liga.
Så har det gått i klubblagen för Erik Hamréns landslagsspelare.

Andreas Isaksson, Kasimpasa – 7/0
Hade det tungt förra året, men den här säsongen har börjat bättre. Kasimpasa ligger sexa i den turkiska ligan. I helgen höll Isaksson nollan mot Antalyaspor.

Robin OlsenPaok – 5/0
Har snabbt tagit platsen som etta i PAOK:s mål. Spelar i både grekiska ligan och i Europa League. Olsen har gjort det bra men när han nu kommer till landslaget har han dock inte sin bästa vecka bakom sig. Först ett tveksamt ingripande på Dortmunds mål i matchen som slutade 1-1, sedan blev det en jobbig 0-2-förlust mot Olympiakos i ligan.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea - 0/0
Är andramålvakt i Swansea och satt på bänken i 2-2-matchen mot Tottenham. Väntar fortfarande på att få spela.

Mikael Lustig, Celtic – 5/1
Har varit skadad och såg ut att vara tillbaka på allvar när han för en vecka sedan var tillbaka i startelvan och gjorde det bra. Men i helgens toppmöte med Hamilton som slutade 2-1 började svensken på bänken och hoppade in efter 76 minuter.

Martin Olsson, Norwich - 2/0
Fick i förra veckan starta vilket var viktigt för vänsterbacken med tanke på att han varit skadad. Men fick i helgen sitta hela matchen på bänken när Norwich förlorade med 1-2 mot Leicester.

Sebastian Larsson, Sunderland – 6/0
Har det tungt i bottenlaget Sunderland. Började återigen på bänken i helgen och fick hoppa in efter 82 minuter. Då stod det 2-2 mot West Ham vilket blev slutresultatet. Efter åtta omgångar har det blivit två matcher från start och fyra inhopp för svensken. På söndagen stod det klart att tränaren Dick Advocaat lämnar laget. Kanske en ljuspunkt för "Seb"?

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn – 5/0
Satt på bänken i hela matchen i helgen. Senast Antonsson fick speltid i danska ligan var den 16 september och innan det den 9 augusti. Efter elva omgångar har det blivit fyra matcher från start och ett inhopp för landslagets mittback.

Andreas Granqvist, Krasnodar – 11/0
Tuff inledning på säsongen för Granqvist. Krasnodar som förra året låg i toppen har fått en jobbig start och i helgen blev det 1-1 mot jumbolaget Ufa. Granqvist spelade hela matchen som mittback. Efter elva omgångar är laget nia i ligan, hela 15 poäng efter ettan CSKA.

Filip Helander, Hellas Verona - 3/1
Har spelat in sig i startelvan och gjorde i helgen sin tredje raka match. Spelade hela derbyt mot Chievo som slutade 1-1. Helanders Hellas har det tufft och är trea från slutet i Serie A.

Pierre Bengtsson, Mainz – 6/0
Svårt att bedöma formen här. Har fått ett bra förtroende i början av säsongen och enligt rapporter från tysk media gjort det bra. Men var i helgen helt utanför truppen.

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva – 10/1
Spelade hela matchen på det centrala mittfältet och gjorde sitt första mål för säsonen när Dinamo besegrades med 2-0 i helgens derby. CSKA toppar tabellen och Wernbloom är given i laget.

Anton Tinnerholm, Malmö FF - 25/0
Given som högerback i MFF. Gjorde en bra insats i veckans match mot Real Madrid i Champions League.

Jimmy Durmaz, Olympiakos – 6/3
Man kan väl säga att säsongen har varit en berg och dalbana för Durmaz. Först petades han från lagets Champions League-trupp vilket gör att han missar värdefulla matcher på internationell nivå, men efter det tunga beskedet har han levererat i ligan med tre mål på sex matcher. Spelade hela helgens matchi 2-0-segern mot PAOK, men det blev inget poäng den här gången för Durmaz.

Kim Källström, Grasshoppers - 11/0
Källström spelade som vanligt hela matchen på det centrala mittfältet när det blev förlust med 1-3 mot Young Boys. Grasshopper är trea i ligan.

Albin Ekdal, Hamburg - 6/0
Spelade hela matchen som sittande mittfältare när det blev 0-3 mot Hertha Berlin. Hamburg har inte börjat så bra och är elva i Bundesliga.

Oscar Lewicki, Malmö FF - 24/2
Given på det centrala mittfältet i MFF men har inte gjort det lika bra som han gjorde i sommarens U21-EM.

Abbe Khalili, Mersin - 7/0
Tung inledning på säsongen i Mersin som ligger sist i ligan. Spelade hela matchen när det blev 2-2 i bottenmötet med Sivasspor. Har innan det blivit utbytt i hälften av matcherna.

Erkan Zengin,Trabzonspor – 7/2
Man måste fråga sig hur det är med humöret? Först slog han enligt turkisk media till en lagkamrat och fick sedan efter en duell med Samuel Holmén rött kort i slutet av mötet med Konyaspor som slutade med 1-2-förlust.

Ola Toivonen, Sunderland - 5/0
Är central mittfältare i Sunderland. Har fått ett stort förtroende av tränaren Dick Advocaat som på söndagen lämnade klubben. I 2-2-mötet med West Ham startade han återigen på det centrala mittfältet. Skiftade med Larsson efter 82 minuter. Efter flytten från Frankrike har Toivonen startat i fyra matcher och gjort ett inhopp.

Zlatan Ibrahimovic, PSG – 5/4
Lämnade planen efter 70 minuter mot Marseille. Då hade han gjort två mål vilket betyder att han nu har gjort flest mål någonsin i PSG. Matchen slutade 2-1.

Marcus Berg,Panathinaikos – 6/2
Inte samma leverans som tidigare i Grekland. Spelade hela matchen men blev mållös när hans Panathinaikos besegrade bottenlaget Xanthi med 1-0 på bortaplan. Laget är tvåa i ligan, tre poäng efter Olympiakos.

John Guidetti, Celta Vigo - 6/1

Har ännu inte fått spela från start i nya laget. Började på bänken i helgen och hoppade in efter 75 minuter när det blev 0-0 mot Getafe. Guidetti har gjort sex inhopp. Höjdpunkten: mål mot Barcelona.

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux – 5/0
Fick chansen från start när det blev 2-3-förlust mot Lorient. Lämnade planen mållös med nio minuter kvar. Väntar på sin första poäng. Hittills den här säsongen har det blivit två matcher från start och tre inhopp. Bordeaux ligger på 14:e plats i ligan. Anfallaren har fått en hel del kritik i fransk media.

Publicerad 2015-10-06 kl 07:00