Här är Fotbollskanalens spelarbetyg från matchen.

I spelaren ser du höjdpunkter från matchen.

2 - Godkänd
1 - Underkänd

-

UT 86. Fridolina Rolfö
Matchen mot England blev Rolfös första i Blågult på över 200 dagar. Men det märktes knappt, kanske till och med inte alls. Hon höll väldigt hög klass, både i anfall och försvar. Kafaji serverade ett perfekt inlägg som Rolfö nickade in och där hade Barcelonastjärnan räddat en poäng i comebacken.

IN 62. Rosa Kafaji
Återigen visade Rosa Kafaji hur mycket hon älskar att spela sådana här stormatcher. Tjugo år gammal klev hon hon ut på Wembley och bad inte om ursäkt för någonting. Ett par minuter var allt som krävdes för att assistera Rolfö till kvitteringsmålet. I övrigt otroligt trygg i kortpassningsspelet.

Jennifer Falk
Häckenmålvakten har verkligen visat vad hon går för den senaste tiden. Trots tidigt underläge i matchen mot England var känslan att hon inte fick överdrivet mycket att jobba med. Men en sak var säker och det var att hon var att räkna med när det väl behövdes. I slutet av andra halvlek var Beth Mead en räddning från att sätta 2-1. Men Falk var helt med på noterna och stod för en klassräddning.

UT 75. Filippa Angeldahl
Hade en förmåga att lugna ner spelet när det krävdes. Med tio minuter kvar av första halvlek slog hon till med ett skott utifrån. Det hade potential att blir riktigt farligt men siktet var inte riktigt inställt och bollen gick över.

Johanna Rytting Kaneryd
Väldigt aktiv över stora delar av planen och ville gärna sätta igång anfallen när hon fick chansen. Det blev några eldiga dueller med Chelsea-kollegan Niamh Charles. Inför matchen pratade Gerhardsson om att Sverige behövde vara direkta i anfallsspelet mot England. Vid några tillfällen hade Rytting Kaneryd svårt att bestämma sig för vad hon ville göra vilket gjorde att det engelska försvaret hann organisera sig.

UT 86. Stina Blackstenius
Brände ett jätteläge i en av de allra första minuterna av matchen, efter ett inspel från Johanna Rytting Kaneryd. I den andra halvleken sprang Blackstenius sig så gott som fri och hamnade öga mot öga med Mary Earps. Det såg ut som att Sverige hade 2-1 som i en ask, men då avslutade Arsenalanfallaren utanför.

Magdalena Eriksson
"Magda" var tillbaka och det med besked. Klockan hade inte ens hunnit till fem minuter innan Eriksson hamnade i en stenhård duell med Arsenalspelaren Alessia Russo. Hon vek inte en tum i försvarsspelet.

Hanna Lundkvist
I första halvlek stod hon för en avgörande försvarsinsats när hon, lugn som få, tog tillbaka bollen från en annars fri Niamh Charles. Sett över hela matchen gjorde hon en bra försvarsinsats och kunde flertalet gånger bryta bollen högt upp i banan.

Linda Sembrant
En klart godkänd insats mot en av världens absolut bästa nationer. Stod för flera viktiga brytningar i den första halvleken.

Julia Zigiotti Olme
Inledde matchen piggt och stod i vägen för Englands forcering flera gånger, vilket ledde till en del orsakade frisparkar. Syntes mindre i den andra halvleken.

UT 62. Kosovare Asllani
Asllani har en tid av sjukdom bakom sig vilket gjort att en hel del speltid uteblivit. Mot England hittade hon inte riktigt rätt i första halvleken. Kanske var det tajmingen som inte alltid satt som den skulle.

UT 62. Jonna Andersson
Tampades mot Lauren Hemp och Lauren James i den första halvleken. Andersson såg till en början ut att få svårt att hänga med när Hemp satte fart. Men hon visade vilken rutinerad försvarare hon är och lyckades många gånger hålla både Hemp och James utanför straffområdet.