Sveriges hån av Keane: "Har varit i USA för länge"

Sverige (herr)

PARIS. Robbie Keane anser att Irland dominerade.
Något inte Sverige håller med om.
- Han har varit borta i USA lite länge, säger Sebastian Larsson till Fotbollskanalen.

Sverige låg under med 0-1 mot Irland men ryckte upp sig och såg till att matchen slutade 1-1. Efter slutsignalen menade Robbie Keane att hans lag hade dominerat från avspark till slutsignal. Något de svenska spelarna inte höll med om.

- Nej Irland var tunga på fasta. Spelade väldigt simpelt, men absolut inte ett bättre fotbollslag, säger Mikael Lustig och får medhåll av Emil Forsberg.

- Nej, det kan jag inte hålla med om. Irland var det bättre laget i första halvlek men efter 0-1 dominerar vi och skapar oerhört många lägen och kan göra något till, säger han.

John Guidetti skrattade när han fick höra vad Keane sagt:

- Haha, ja det får stå för honom. Jag håller inte riktigt med om att Irland dominerade varje minut för vi gjorde väl mål, då är det konstigt att han säger att Irland dominerade. Men det får stå för honom.