TV: Svensk besvikelse efter premiärkryss mot Danmark

Sverige (herr)

Sverige fick "bara" med sig ett kryss från premiären mot Danmark i Nordic cup.
- Den här matchen ska vi ha, säger lagkaptenen Niklas Asp besviket.

Det svenska futsallandslaget har ambitioner om att ta hem Nordic cup på hemmaplan. Men Charbel Abrahams landslag fick knappast någon lyckad start.

Ett trögt och ineffektivt Sverige fick bara en poäng mot Danmark efter 2-2.

- Det här var en match vi skulle ha vunnit. Första halvleken ägde vi totalt, säger lagkaptenen Niklas Asp.

Med sina två mål i matchen Stefan Ostojic var en av få svenska ljusglimtar.

Ostojic kunde göra 1-0 i den första halvleken efter att ha brutit en passning och satt bollen i nät. Tack vare en svensk hand som styrde bollen i mål kunde Danmark kvittera.

Ostojic dundrade senare in 2-1 mellan benen på den danske målvakten. Ett mål som såg ut att kunna bli matchvinnande för Sverige - men danskarna skulle svara upp.

Ett slarvigt svenskt försvarsspel innebar att Danmark kunde kvittera efter en inspark.

- Synd att vi drar på oss så mycket frisparkar. Vi är ett bättre lag än Danmark.

Sverige har kvar att möta Finland, Norge och Grönland.

Se sammandrag från matchen i spelaren ovan.

Publicerad 2016-11-30 kl 20:25