TV: Tankovic sköna comeback i U21 - målskytt i EM-kvalet

Sverige

Efter bråket med Håkan Ericson var Muamer Tankovic tillbaka i U21-landslaget.
Och det blev en skön återkomst för AZ-spelaren - i den 70:e minuten satte han sitt första mål för U21-landslagsmål.

Det var i mars som Muamer Tankovic efter att ha blivit petad från U21-landslaget vägrade att spela i det yngre U21-laget. 20-åringen menade att det var förnedrande mot honom och övervägde att byta landslag.

Men har Tankovic försonats med U21-förbundskaptenen Håkan Ericson och är tillbaka i truppen. I den första kvalmatchen till EM i Polen 2017, mot San Marino, startade Tankovic.

20-åringen visade tidigt att han var spelsugen och hade flera chanser att göra mål. Och i den 70:e minuten skulle målet komma. På en hörna glömdes Tankovic bort av San Marinos försvar och kunde nicka in 2-0 till Sverige - hans första i U21-landslaget.