Bittert slut för Klopp - föll tungt i cupfinalen

Bundesliga

Förlust i cupfinalen. Jürgen Klopps avsked från Dortmund blev ingen rolig historia.

Hans sista match som tränare i Dortmund slutade med en 1-3-förlust mot Wolfsburg i den tyska cupfinalen. Detta trots att Dortmund fick en drömstart.

Det hade bara gått fem minuter när Pierre-Emerick Aubameyang styrde in Kagawas inspel till 1-0. Men Wolfsburg vände snabbt på cupfinalen.

Luis Gustavo kvitterade i den 22:a minuten och drygt tio minuter senare hade Wolfsburg vänt på matchen när Kevin De Bruyne satte 2-1. Drygt fem minuter efter ledningsmålet utökade Bas Dost till 3-1.

Dortmund försökte sedan i den andra halvleken men man var aldrig riktigt nära och Klopp fick lämna klubben som en förlorare.

Desto roligare var det för Wolfsburg som för första gången någonsin vann den tyska cupen.

Publicerad 2015-05-30 kl 22:35