Bundesliga

Illa ute redan efter några minuters spel.
Men Robert Lewandowski och Bayern vände på steken.

Bayern vände och vann mot Mainz.

Bayern München gick på fredagen upp i serieledning i Bundesliga. De tyska giganterna besegrade Mainz på bortaplan med 3-1 efter att Robert Lewandowski stått för två av målen.

Det var dock hemmalaget Mainz som började matchen bäst och redan efter fyra minuters spel satte Jhon Cordoba 1-0 för hemmalaget. Men redan ett par minuter senare var ordningen återställd då Lewandoski satte kvitteringen.

2-1 kom genom Arjen Robben innan Lewandowski punkterade matchen under slutminuterna.

Bayern leder nu Bundesliga, men Emil Forsbergs RB Leipzig har chansen att återta ledningen om man vinner sin hängmatch mot Schalke under lördagen.