Ny förlust för Dortmund - krislaget nästjumbo

Tyskland

Borussia Dortmunds mardrömssäsong fortsätter. Mot Werder Bremen blev det en ny förlust för Jürgen Klopps mannar. Dortmund är nu nästjumbo i Bundesliga.

Borussia Dortmund såg ut att ha kommit igång lite efter mardrömsinledningen i Bundesliga. Men på bortaplan mot bottenkonkurrenten Werder Bremen blev det en ny förlust för storlaget.

Davie Selke inledde målskyttet redan efter tre minuter. Uppförsbacken för Dortmund blev allt större i den andra halvleken när Fin Bartels satte dit 2-0.

Gästerna skulle dock få hopp när Mats Hummels kastade sig fram och nickade in reduceringen till 2-1 i den 69:e minuten. Men närmare än så kom inte Dortmund. Werder Bremen gick i och med segern om i tabellen och ligger nu på 16:e plats.

För Borussia Dortmund fortsätter krisen. Laget är nu nästjumbo i Bundesliga som nu tar juluppehåll.

Publicerad 2014-12-20 kl 17:30