Tyskland

Bayern München hade chansen att stänga den tyska ligan redan i januari.
Men då stod Wolfsburg för en riktig skräll och körde över de regerande mästarna.

Inför omstarten av Bundesliga efter vinteruppehållet ledde Bayern München elva poäng före tvåan Wolfsburg. Under fredagskvällen möttes toppduon - då såg Wolfsburg till att blåsa liv i Bundesliga.

Redan efter fyra minuter tog hemmalaget ledningen när Bas Dost hittade rätt bakom Manuel Neuer. Och när bara sekunder återstod av den första halvleken så slog han till igen. Den holländske anfallaren gjorde 2-0 och i början av den andra fyllde Kevin de Bruyne på med 3-0.

Juan Bernat reducerade till 3-1 i den 55:e minuten. Men närmare än så kom man inte. Kevin de Bruyne blev kvällens andra tvåmålsskytt när han satte 4-1 i den 73:e minuten.

Bayern tvingades inkassera sin första förlust för säsongen. Åtta poäng skiljer nu ner till tvåan Wolfsburg.

Publicerad 2015-01-30 kl 22:32