TV: Så gick det i division D: Palermo-forward hade show i Makedoniens kross

Gibraltar, Georgien, och Makedonien gick segrande ur respektive matcher medans Lettland och Kazakstan delade lika på ett.
Här är sammanfattningen från kvällens matcher i division D.

Se höjdpunkterna från Makedoniens seger i spelaren ovan.

Grupp 1

Lettland - Kazakstan 1-1 (1-1)
En rätt chansfattig tillställning avhandlades på Daugava Stadium i Riga mellan Lettland och Kazakstan, som båda mäktat med att ta ynka en poäng på de två matcherna bägge lagen spelat. I matchens 16:e minut spräckte kazaken Baktiyor Zainutdinov hemmalagets nolla genom att göra 0-1 med misstänkt hjälp av vänsterarmen. Med fem minuter kvar av de första 45 var kvitteringen ett faktum när Kaspars Dubra nickade ner till Artūrs Karašausks som kyligt kunde lägga in 1-1. Ett mål, som blev matchens sista, vilket innebär att kazakerna inte vunnit någon av sina tre tävlingsmatcher under förbundskaptenen Stanimir Stoilov.

Georgien - Andorra 3-0 (1-0)
Rubrikerna inför matchen handlade mest om den belgiske domaren Sebastien Delferiere som var tänkt att döma kvällens möte, men blivit anhållen misstänkt för korruption. Ersättaren blev den cypriotiske domaren Leontios Trattou. Med en kvart kvar av den första halvleken kom matchens första mål när Georgien Valeri Kazaishvili avlossade ett distinkt avslut utanför straffområdet, som bortakeepern inte lyckades rädda. Med drygt fem minuter kvar av matchen var samme Kazaishvili framme igen när han  chippade in utökningen 2-0. Georgierna utökade sin ledning ytterligare en gång i matchens slutsekunder och fastställde slutresultatet 3-0.

Grupp 4

Armenien - Gibraltar 0-1 (0-0)
Två lag som aldrig tidigare ställts mot varandra drabbade samman på Vazgen Sargsyan Republican Stadium i den armeniske huvudstaden Jerevan. Trots ett massivt bollinnehav och flertalet bra chanser lyckades inte armenierna få hål på gästerna vilket gjorde att den första halvleken sluatde mållöst 0-0. Att fotboll inte alltid är rättvist fick armenierna smaka på när Gibraltars Joseph Chipolina satte 0-1 på straff tidigt i den andra halvleken. Ett resultat som höll sig matchen ut när Gibraltar skrällvann och tog sin första tävlingsseger någonsin.

Makedonien - Liechtenstein 4-1 (3-1)
På förhand väntade en tuff uppgift för bortalaget som skrapat ihop en seger på de fem senaste matcherna, lägg därtill ett Makedonien som gått segrande ur tre raka hemmafighter. Uppförsbacken, ja den blev inte direkt mindre efter att den makedoniske anfallsstjärnan Goran Pandev assisterat Aleksandar Trajkovski till 1-0 målet i den tionde matchminuten. 20 minuter senare var samme Trajkovski framme igen och utökade makedoniernas ledning till 2-0 genom att säkert placera in bollen bakom bortakeepern Benjamin Büchel. Slutresultatet skrevs tillslut till 4-1, när Norrköpingsmålvakten David Mitov Nilsson satt på bänken hela matchen.